Lilos leggins i butik


Nu finns lilos leggings till salu i nordstroms butikerna. Vill ni ha ett par så grabba de nu när det är 60% rabbat när de i själv verket kosatr 110$ ungefär 848 svenska kronor. Köp de här  Kommenter från mig själv är att de är skitfula.

inbrott hos Lilo



Polisen blev kallad till Lilos hus den 13/5 för att hennes larm hade börjat tjuta. De hittade tecken på att någon försökt att bryta sig in genom bakdörren och även fönstert. Men det lustiga med allt var att inget hade blivit stulet. Allt fanns kvar precis som lämnat. Men hela huset var jätte stökigt, poliserna trodde att ett fan kanske hade brytit sig in bara för att stöka till det. Men det visade dig att Lilos hus var så stökigt.. jippi lindsay, du kanske ska börja städa?


I garderoben



I garderoben Fendi Boudoir sandals. Vad tycker ni om jumpsuiten? Jag gillar den inte!

Lilo spenderar en natt hos Sam.. IGEN





Lindsay och sam delade på sig för ungefär en månad sedan.

The Other Side

Har nu fått veta att Lindsay har valt att säga ja till att medverka i komedin the other side. Filmen kommer att komma ut 2010.
Producenten Kent Harper och han team har sagt att det ska bli mycket spännande att få arbeta tillsammans med Lindsay och att det ser fram emot det. Tycker det ska bli jättekul att Lindsay ska medverka i ännu en film som hoppas bli en hit och till och med VISAS på biograferna. Hon behöver detta nu :).


“She said, ‘I’m going to turn down a lot of other work right now. I really want to get serious.’ She said, ‘I’m committed. I’m not going to be late. I’m really, really excited about doing this and working with these other actors.’ So we’re excited.”

Kent har sagt att han tror på att Lindsay klarar detta, han har även sagt att hon kommer bli fenomenal och klara detta.


Lindasy stoppad av polisen

Igår efter att Lindsay varit på Teddy´s blev hon upplpockad i sin bil runt 2 på natten. Polisen stoppade henne efter en stund och frågade frågor till Lindsay som satt i baksätet. Vad det var för frågor är änn oklart.

länge sedan

Hejsan allihopa var länge sedan jag skrev men det blev lite mycket förra veckan så det är en vecka sedan jag skrev. Men nu lovar jag att uppdatera varje dag :)


Labor pains



Lindsay Lohan har gjort en ny film som kanske många redan vet. Dock så har det varit så dåligt just nu att hennes film inte har visats på bion. Filmen handlar om en kvinna (lindsay) som låtsas bli gravid för att inte bli sparkat från jobbet.
Kolla på trailen här, den verkar jävligt bra.

Lindsay träffar Samantha

Igår efter att Lindsay varit Cecconi´s så körde hon förbi Samanthas hus. Hon var inte hemma då Lindsay kom men så fort Samantha kom hem så spenderade de natten tillsammans.

Lindsay ramal på röda mattan



Lindsay trillade på röda mattan efter att hon skulle lämna Tribe Hype Club i montreal.
Hon fick hjälp av en vakt som snabbt reste upp henne och förde henne till bilen,.

I garderoben louis vuitton armband


I gardroben Chanel 2.55


I gardeoben



Alexander wang

090504 Lindasys Jeans i garderoben



I garderoben

lindsay style



Lindsay i montreal med riktigt läckra Balenciaga skor

Dagens Lindsay look


Lindsays photoshoot för Sevin Nyne









090504 Lindsay på buss




Lindsay har nu prytts på fornarnia bussarna för deras kampanj 2009 hon har även varit uppsatt på skyltar som har varit utspridda över hela Milan. Men bilden här är frn en buss i Rom :). Tycker så synd om henne att det går så dåligt för henne nu så hon kan nog behöva alla jobb hon kan få.




090503 Lindsay har pinnsmala armar










Under senare tid har vanligtvis bleka, fräkniga och kurviga Lindsy rasat i vikt. Lindsy har tidigare haft problem med både ätstörningar, droger och alkohol. Just nu har hon sagt till tidningen OK att hon ser inget ljus. Pengarna försvinner, hon får inga nya jobb och förhållandet flagnar. Visst jag kan med tro att man kan få minskad aptit när men har 1000 saker att tänka på. Men just nu så sägs det att lindsay ändast väger 94 pounds vilket motsvarar 42 kg.

090503 Lindsay Lohan gör Bus kräm

Lindsay Lohan är just nu som de flesta vet, väldigt pank. Hon har själv gjort en humor annons på funny or die for (på skämt) . Mycket har haft att göra med flickvännen Samantha Ronson och stress. Men i just detta inlägg hade jag tänkt att på peka Lindsays nya kollektion av BUS, brun utan sol. Hennes produkt linje sevin nyne är efter Lindsays tursiffror. Enligt Lindsay och hennes förlag kommer krämen vara luktfri och bara innehålla naturliga produkter. De jag vet är att den innehåller gojibär som innehåller antioxidanter och sjukt mycket c-vitamin. En flaska kommer att kosta ca 300:- Kommer ni att köpa en? Länk till hennes företag på sephora


Lindsay Lohan's eHarmony Profile from Lindsay Lohan




Dock så är brännan inte alltid så jämn



090503 Gammalt om Lindsay i Nylon








Jag tänkte att jag börjar och kasta in lite äldre inlägg bara för att! Men här är några bilder på Lindsay när hon gjorde en plåtning för Nylon Magazine i april 2009.


090503 Hej!

Hej allesammans, jag kännde att mitt liv var lite drygt och tråkigt så jag tänkte att jag skulle börja blogga om stilikonen Lindsay Lohan :) hoppas ni kommer att gilla min blogg. Har även en vardaglig blogg den hittar ni här! Nu ska design fixas och lite andra läckra saker så jag kan komma igång med bloggandet :) Puss på er.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0